Friday, October 12, 2012

Segmen : Follow Sampai Pening

Assalamualaikum

Adoyai , pening sudah kepala ini, haha kali ni masa tengah bw tadi terjumpa satu segmen title macam kat atas tu, pening - pening macam lagu ezlyn la pulak haha, btw meh la kita join ramai-ramai segmen ni, boleh mengeratkan hubungan persahabatan sesama blogger, kan ? hee :)

-
-
-
 

klik on the photo untuk join :) meh kita follow mengfollow sampai pening semua! haha

 haha follower kiter sikit jew, meh rajinkan tangan follow

p/s: sorry if i'm not follow you dengan sepantas kilat, but tolong tinggalkan link or comment this entry, because this month i'm really busy, sebab next month spm, but i still bw uolls la.. keep updating me ya !
xoxo : jom join semua!

-

Terlupa bukan Tak ingat : Kunci Motor

Assalamualaikum wbt

Maaf kepada pembaca sekalian, serta maaf kepada sahabat2 blogger, tidak sempat untuk tinggalkan link selepas jenjalan di blog kalian, bulan ni bulan yang amat sibuk, kelas berderet pagi petang siang dan malam :) hahaha  tengok tak tajuk ? pagi tadi kali kelima dah kot, saya bila lepas letak helmet bawah pelana motor, saya tertinggal kunci , haha ingat lagi masa pergi pasaraya supermas aritu, saya terlupa kunci di bawah pelana , tup-tup masa nak balik baru perasan kunci tak ada, and alhamdulillah ada hamba allah tolong letakkan dalam raga, hahaha. . masuk hari ni memang kali kelima dah, harap-harap lepas ni dah tak terlupa dah, muda-muda lagi dah nyanyuk, haha teringat pulak dekat my mama yang selalu tertinggal kunci kereta dalam kereta bila keluar dari kereta, pergi ke mana-mana, haha kali ni dah berjangkit haha..
insyaallah lepas ni, tak kan berlaku dah, tapi bersyukur sebab ramai insan yang baik hati, tolong amek kunci tu bagi pada saya hahaha :)

p/s: jangan jadi nyanyuk pada usia muda okay! haha, kan dah kata terlupa bukan tak ingat hahaha :)