Thursday, November 1, 2012

Birthday Girl- Wan Aimi Adiya

Assalamualaikum wbt

 firstly nak cakap sengi cuka hamnida to Wan Aimi Adiya Wan Ramizu Azham, hari ni bertarikhkan 1 november 2012 -ulangtahun kelahiran buat adik saya adiya atau lebih kiut dengan panggilan yaya,
to yaya : may allah bless you, hopefully next year you will get straight A's in your Upsr exam also semoga allah panjangkan umur yaya amin. .







 comel tak ? ni la kek birthday yaya (:
























thanks for reading my post (:

SEGMEN : JOM FOLLOW

Assalamualaikum

Hye mata masih tak ngantuk kepala masih melayang, roda-roda berputar memikirkan masa depan, bangun kejap then buat air bukak laptop tengok blog then terjumpa pasal segmen ni, hati terdetik " eh join pun best " so ? what are waiting for ? meh la join (:


nak join ? klik on the photo okay (:

my follower now : 730 , sorry tak leh nak printscreen :(

meh join ramai-ramai pasti gempak :)

Nak cakap sikit : Rindu Blogger Hanif Johari

Assalamualaikum

Hye semua, maaf dah bersawang-sawang blog ni, lama tidak terupdate, bukan hape doo cuma busy sikit, haha exam katakan (: piss yoo korang tengok aku punya smile ? terbalik ntah kenapa ni, nak tahu sebab apa ? sebab dah terjangkit smile terbalik si hanif johari tu . . hihi kenal tak siapa hanif johari ? if tak silap aku le kan, dia masuk magazine dulu, pemes la kejap pada abad itu (: hihi gurau (:  tapi magazine tu aku still simpan lol, ntah kenapa malam ni nak buat entry sal hanif la pulak, sebenarnya takde pape yang serius pun cuma nak suka-suka jer before duka datang . . sat tadi masa tengah facebooking kan ? terrrr tengok profile si hanif ni, alahai rindu pulak nak berkomen-komen dengan dia, kenapa ? dia femes taw, kalau korang tahu yang fatin liyana tuh femes dekat blogger si hanif johari ni artis facebook & twitter taw, hihi, bukan hape pun sat tadi tergerak hati nak buat status kat facebook then tag nama hanif ni,saja suka-suka, usually bila mood tengah bangang gile aku selalu lah tengok status si hanif ni yang sometimes buat aku suka sendiri suka sendirian bak pepatah,ibarat monyet senyummm terr (: errk ? ada ke ? hihi  dia ni kira macam senior aku lah kan, aku 17 dia 18, oh ? hihi. .
motif : rindu (: puiii

kepada hanif : bawak bersabar, anda sedang hangat di blog ini (: (kidding) don't take serious (:

kenal tak bro saya ni ? haha bro kau lah sangaaddd . . tapi i loike this photo, if ta silap pic ni la yang masuk magazine aritu (: wow kelas awak hanif (:

Jemputlah menjelajah blog hanif johari(:


apa macam ? hahaha
selamat malam semua (: nantikan entry matrikulasi dari saya insyaallah (;

thanks for reading this post (: