Sunday, November 11, 2012

Tarikh Keramat - 09 NOVEMBER

Assalamualaikum wbt

Tanggal 09 November 1995 telah lahir seorang bayi lelaki yang diberi nama Muhammad Tarmiziani, atau nama lainnya Carl Lesmana,

Yesterday, it was an amazing day because, ? my big happy family have celebrated my birthday, mula-mula tu dah fed up dah sebab rasa macam tak de mud je sambut birthday sebab ni kan musim exam, tapi disebabkan kesungguhan mak saya and ummi saya, saya rasa sangat happy. . saya merasa amat bersyukur kerana dilahirkan untuk menjadi putera dalam keluarga ini, walaupun cuma foster family tetapi saya rasakan mereka ibarat keluarga kandung saya. .


Mula-mula tu tak rancang pun, on khamis time tu last day dah kot sekolah, and last day i and my macho meet, (macho means adik lelaki), sebab kan dia nak hantar kawan dia balik so, on that time dia pun buat keputusan nak balik, so i pun balik lerr jugak but balik ke teratak tokwan saya, and adalah cakap sal birthday-birthday with tokwan, and kebesokannya ummi cakap "ajie ummi beli kek ke ajie ni " so dengan sepantasnya amek mobile call my macho lerr, plan ajak dia datang rumah, and thanks to tokwan sebab sponsor makanan tu. . tapi lucu jugak, sebab masa kat rumah my macho macam malu-malu haha, on that time saya and my cute(adik perempuan saya,wan irtiyah) ketawa sebab tengok aksi macho dengan kawan dia pelik hahaha. . by the way saya tak tahu nak kata apa dah, cuma saya bersyukur ke hadrat ilahi kerana punya keluarga besar yang sporting lagi understanding. . alhamdulillah. .


Thanks to my Tokwan and tokki, my mok, my ummi and ayah il, my mok ma, my siblings maher, haikal, kakak, dina, dini,ahmad ,wahida, my hero afiezan and his friend yoe for memeriahkan lagi that feast ! terima kasih sesangat !



 ni half part of my family, photographer ramai lagi. . hahaha


rasa  segan pulak dengan adik angkat lelaki aku tu hahahaha


sepcial dishes for someone special : makaroni and pizza made by ummi, and ketupat nasi and nasi impit made by mok and satay sponsored by tokwan :) 



ni la adik lelaki saya,



 tapi tak best sebab separuh dari adik beradik saya yang lain berada di kuala lumpur tapi ? korang tengok kat laptop atas meja, tengah webcam dengan adik-adik dekat kl, walaupun jauh tetapi dekat dihati. .



 could you see my mok sedang tuangkan tea untuk my tokwan, wah swweet, and adik maher kat belakang tu
to maher : haha gambar maher pun masuk jugak la. .



Again before he leave snap pic dulu wey tapi kawan dia si ketua kelas asrol malu nak masuk gambar. .




thanks for reading, soon saya akan update tentang hadiah and saya akan post video. . kbai all have a nice holiday all. . keep me in touch !