Tuesday, November 20, 2012

Tahniah Nur Anessa Athirah

Assalamualaikum

Hye semua =) sedang bikin apakah kalian? pasti kalo yang kaum ibu-ibu blogger sedang memenuhi cuti dengan aktiviti memasak kan? tapi kalau kaum bapa pula sedang bikin apa ya?? . . KERJA atau goyang kaki jew, hah lantak lah hihihi =P aku pun sama goyang badan gerak kaki lol macam lagu "tenang-tenang ubi tu"


hihi melalut lah pulak dekat atas tu, well cari publisiti katakan hihi takdelah gurau jer, semalam merupakan hari debaran bagi pelajar tahun 6 yang amek exam UPSR kan? so debaran aku berakhir(ceh macam aku yang exam pulak) setelah adik lelaki ku si Anas memberitahu khabar gembira iaitu adik perempuan aku si mata comel Annesa dapat 5A dalam upsr . . Alhamdulillah =)

ni la adik saya si mata comel =) tahniah budak !! hehehe

Tapi kan? macam-macam la status dekat fb adik aku si nesa tu tulis di hari-hari sebelum diumumkan result. . berdebar lah.. panik la.. nerrrrbes la tapi dik kau tu dah conpermmm dapat 5A, tahniah la hihihi. . 

TO NUR ANNESA ATHIRAH TAHNIAH DIUCAPKAN ! SEMOGA SENTIASA CEMERLANG DALAM HIDUP ..

much love : from ajie =)

and to adik-adik yang lain yang tak dapat 5A don't give la sayang, perjalanan uols masih panjang. .spm masih ada ! abang carl lesmana ni pun dulu tak dapekkk 5A jugak . .dapat 3A2B hihi so give me 5 please! hahahaha =)



adik dengan abah masa amek result UPSR, spm tahun depan k =P


thanks for reading my post =)