Saturday, November 24, 2012

Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

Assalamualaikum

Bismillahhirrahmanirrahim, alhamdulillah kali ni carl diberi kesempatan untuk menaip lagi =) cuti ni nak update blog pun tak de motif, so daripada kebosanan menanti idea baik join segmen,kali ni segmen yang dibikin khas oleh kak mia liana, wow ? kenal tak ? ala akak blogger yang super awesome tu =) hihi okaylah jom pakat join ramai-ramai =)

nak join ? klik pada barner dekat atas ni =) conperm gempak uolss =) hihihi
follower blog carl lesmana sekarang = 764 orang Alhamdulillah..
Tagline =)
Sila Klik dekat bawah ni ya =)
apa yang carl suka tentang blog kak mia =  saya suka style penulisan kak mia, iaitu menceritakan tentang keluarga, pasal apa yang berlaku di sekeliling akak, well rasa macam walaupun it just only blogging world rasa macam dekat-dekat je =) hihi and suka and lucu bila akak story pasal adik sofea si chomell tu =) hihi

k thanks for reading =)



Zaman Sekolah Dulu

Assalamualaikum

Hye peeps, wacccct rr u doing now ? i'm really boring now,i don't know want to talk or to write, just let the photo talk hahaa =) seriously at this time missing the time when at school,  laughing with friend , and always hang out when the teacher not coming or had a meeting, ahhhhhh really miss that moment, also miss when attend the weekend class, then watching a group of my girlfriends eating " mangga with coleks" oh mashaaam mulut, but i'm not join them because i cannot smelling "belacan or  eat mashaaam", hahaa okay just let the picture begin the story haaaha =)


see how this girl eating the colekss

nakal giler kot sebab masa ni cikgu tengah mengajar dorang panggil aku suruh snap dorang punya gambar hahaha =)


makan dak ingat dunia, hhaaha rindu sama situasi ini =)



nih la geng sebenar ku, tapi aku letak ni separuh je, sebab tak muat =) yang ni je yang aku rindu =)


buat aksi gangster sikit ?

although always kena buli dengan mamat poyo dalam kelas aku ni, dorang la kawan baik aku =) hahaha missing all of them ! this is our final, but our friendships not ends here, our future still on the spot gitu hahahaha =)

thanks for reading =) soon i will update about teacher =)