Friday, December 21, 2012

Mood Bercuti

Assalamualaikum wbt

Apa khabar teman-teman blogger sekalian. dulu kerap kali mengupdate blog dalam sehari 2 kali atau mesti tiap-tiap hari, tapi sekarang rasa macam janggal saja bila dah lama meninggalkan dunia blog tatkala spm haritu, sekarang ni masih dalam mud bercuti, dan insyaallah akan menyambung kembali menulis seperti dulu dalam masa terdekat. kerana hati sama jantung sudah mula rindu pada blog. insha allah dalam masa terdekat blog ini akan sentiasa update seperti dulu.. salam sayang carl lesmana!

abaikan muka yang tak okay mana tu =) motifnya rindu nak menulis
to friend : jangan ingat saya tak terjah blog anda taw, blog yang saya follow sentiasa saya jejak cuma as a silent rider =) sumpah! =) hihi

thanks for reading =)