Monday, December 24, 2012

Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun

Assalamualaikum wbt

Disaat kepala buntu tak tahu nak post apa. . tercetus idea nak menggodek segmen-segmen yang dianjurkan oleh sahabat blogger.. kali ni carl join segmen yang khas oleh sahabat blogger Miss Banu.. comel je namanya kan =) jom join ramai-ramai.. lagi ramai lagi best.. sesama rakan blogger kalau tidak kita yang support segmen yang rakan-rakan kita buat,, siapa lagi nak support kan ? jom ramai-ramai tapi jangan lupa bila dah singggah sini follow sekali blog carl ya =) hihhi


nak join klik pada gambar okay =)

Jumlah precious follower blog carl = 828 angka yang comel kan ? =)
Target follower blog carl lesmana di masa akan datang = 888 insha Allah dengan izin allah =)

Terima kasih semuanya =)



AZIMAT PENGUBAT LUKA SEMALAM


Assalamualaikum wbt

Ruang yang kosong dihati manusia. . . .

Selalu tercari-cari untuk diisi sama ada dengan kasih sayang. . . harapan. . . mahupun semangat.

Tapi kadang-kadang , apa yang datang pada kita, bukan seperti apa yang kita harapkan. .
Yang ada Cuma kekecewaan . . . kesedihan . . . dan kesunyian. . .

Harapan saya, semoga hari ini, ketabahan dan kesabaran menemani kita dan insha Allah hari esok Allah akan anugerahkan azimat pengubat luka semalam . .
                                              
Assalamualaikum
Tulus ikhlas : carl lesmana