Wednesday, January 23, 2013

Belajar guna Bloggeroid/ Telefon

Assalamualaikum wbt

Hye semua selamat malam. hakhak malam ni belajar menggunakan aplikasi bloggeroid dekat telefon. err tak sangka handphone ite boleh main blog. selama ni main dekat laptop atau ipad jew.. hihihi 
belajar sikit-sikit. tapi serius tak best sebab nak taip tu lambat. lain bebeno dengan ipad. ipad keypad dia besar la jugak. haha.

tak nampak full blog saya. tapi untuk update sepost dua tu good good aja bloggeroid ni.


tekan keypad handphone macam nak marah gileww lah. haha


thanks for reading. 
p/s: alhamdulillah malam ni kesihatan okay sikit dari pagi tadi.

3 comments:

Kak Mahh said...

Untuk pantas dan ringkas boleh guna ini dengan kadar segera..

JUK DIN said...

utk post gambar ke blogger abe guna bloggeroid ni. tulis tajuk n penerangan ringkas je..nanti bila buka laptop baru tulis dgn panjang lebar...

Maisarah Azmi said...

macam menarik la