Monday, January 14, 2013

Jom tingkatkan followers sampai lebam

Assalamualaikum wbt

Untuk tahun 2013, ini kali pertama carl join segmen. so mari pakat join ramai-ramai, untuk menghangatkan lagi  tahun 2013 kita. =)

klik on the barner okay =)

follower OFFICIAL CARL LESMANA


#DAH SINGGAH ? JEMPUT JOIN SERTA FOLLOW LAH YA BLOG CARL LESMANA NI#

thanks for reading =)

35 comments:

Sally Samsaiman said...

selamat bersegmen :)

Cil Lisa said...

admin datang follow , hehe

Qynisma said...

hai. singgah folo sini dr segmen yg sama :)

http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

Si Kembang Cina said...

dari segmen yang sama :) jalan2 kat sini sambil follow . follow kite balik ye :)

http://mynameisnazira.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam_12.html

rodiyatul akmar said...

singgah sini , from the same segmen , done follow/like pages awak :)

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

salam perkenalan , have a nice day :D

Cik Aichrah said...

singgah dar segmen y sama :)
Done follow awk ^^
Jemput singgah sini jgark yer ^^ ==>

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Aqira izzati said...

Hye awak , dtg singgah n follow .. dari sgmen yg sme :)

http://nura-qyra.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Iyraa Cariyno said...

done follow..follow kite balik ye.. :)

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

sa mic said...

selamat bersegmen ya, hehe

NurSyazlia said...

Hi hi. Dtg dari segmen yg sama. Done follow anda. Meh follow back. Hihihi. http://nursyazlia.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Anis Anisa said...

Salam. Anis datang singgah sini and follow. dari segmen yg sama. selamat ber-segmen ^^

http://anisanisa33.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

~AtiQaH~ said...

assalamualaikum...salam pkenalan, dah follow blog awk... singgah n follow blog sy ye...

http://eqataurusgurl91.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput ke blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Sherlyanna Angiela said...

follow..

Cik Aishah said...

Singgah sini dari segmen yang sama..:D

Afasz said...

dr sgemen yg sama


http://afasz.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam.html

Carl Lesmana said...

DONE SEMUANYA. ANDAI ADA YANG CARL BELUM FOILLOW TOLONG MAKLUMKAN =)

Aina Munira said...

dari segmen yang sama :) done follow awak . follow saya balik .
http://storybudakminatkpop.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

visit my old post too .

cik hana said...

assalamualaikum . hye . saya blogwalking && follow ye . . dari segmen yang same (:

http://kaukuchenta.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

ieka farhana said...

hye datang dari segmen yang sama , jejalan sambil follow jangan lupa follow sini balik

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

p/s : header lawa :)

bazilah abu hassan said...

Jalan jalan dari segmen sama. Done follow sini! :D
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

Saya Disini said...

salam perkenalan

http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Zulfadli Munirah said...

ok sy dah join ! nti join sy pulak k ^_<

terjah Jom tingkatkan follwer sampai lebam

Daddy Zuki said...

Salam. Daddy Zuki pun dtg dari segmen yg sama. I have followed your blog. TQ.
http://www.juk.my/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

kekapas berceloteh said...

done follow :) #887

datang dari segmen y sama

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Cil Lisa said...

followers dah meningkat? alhamdullilah rajinkan lah blogwalking lagi ya ^^

Puteri Mama said...

singgah+follow dr segmen yg sama :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Carl Lesmana said...

kepada semua yang dah follow blog carl terima kasih. jangan ingat carl tak bw pulak blog korang. setiap yang carl dapat link carl akan singgah di blog kalian. tapi as a silent reader dan terus follow. maaf tak sempat nak tinggal jejak.

Eyra Hazirah said...

Hye... Eyra datang follow sini... come follow me back...^^

http://celotehsibudakcomot.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

sa mic said...

wah terjah kali kedua followers dah naik ye?! Taniah ,teruskan usaha & selamat berblogwalking. :)

Cik Fie said...

datang dari segmen yang sama . saya dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Ameer Hamzah said...

dari segmen sama. done following you. follow me back

http://filemtempatanterbaik.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

AinNadhirah said...

Dari segmen yang sama..
Done follow u..
Jemputlah singgah n follow yer... (^_^)v

http://aindonashi.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

cikyanxyanx said...

Hai saya mira :)
Dari segmen yang sama :) follow here ><


http://cikyanxyanx.blogspot.com/2013/01/segmen-2013-jom-tingkatkan-followers.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html