Monday, January 21, 2013

Selamat Petang

Assalamualaikum wbt semua

Hye selamat petang. sedang buat apa semua readers yang saya hormati lagi saya sayangi ? kongsi jom apa aktiviti anda pada petang ni . saya makan-makan je dengan family. jom minum-minum petang. 


Biasanya ada goreng pisang , tapi kedai goreng pisang tutup. jadi mak buat kuih yang dekat bawah tu. jom semua Pekena cek mek molek dengan kuih badak. heehe yang jelas saya tak sure orang negeri lain panggil apa kuih badak tu. kang takut tersalah panggil pulak. heehe. kalau besut terengganu ni. memang cekmek dengan badak la nama kuih dekat bawah tu. anyway selamat petang semuanya. and have a great evening ya.


malam ni saya akan update pasal cupcake yang kat bawah tu. serius tersangat sedap dan tersangatlah comel! 
siapa penggemar cupcakes? ada tak ? heeehe =)

serius tersangat lah sedap. =)

sorry quality gambar tak berapa nak comel pakai ambek dengan handphone je tadi. btw selamat petang ya buat semua. tulus dari saya. .
Thanks for reading my post. =)

3 comments:

H A F N I I Y A Z I said...

Ahhhhhhhh , cupcakes yang kakak irtiyah bagi tadi tuh kan ? Sedakkk sangattt wehhhhhhhh !

Carl Lesmana said...

@H A F N I I Y A Z I haha. betul ke sedap ni ?

combi said...

nampak sedap!