Tuesday, February 26, 2013

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته



Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli.. 


Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..


# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana.. 
Thanks for reading . jom join ramai-ramai =)

21 comments:

Eraz Fadli said...

Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

Carl Lesmana said...

sama-sama =)

Aini Yunus said...

singgah dari segmen yg sama..folo carl juga

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

KK said...

as salam..
salam perkenalan dari KK! ^^
dari segmen y same.. :)

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

datang berhajat...singgah sini

Budu Bilis said...

Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Cik Mira said...

Hai , Mira join

https://www.facebook.com/pages/Cik-Mira-yanxyanx/132284383543102

deno said...

tak sempat deno join tapi deno nak blogwalking sini jugak!^^ hehe.. jom ke blog deno? :)

www.dayangdeno.blogspot.com

Eraz Fadli said...

Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah dikemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

Mia Liana said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli_26.html

aLamS LegacY said...

singgah dari segmen sama......
http://alamslegacy.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Carl Lesmana said...

terima kasih semuanya kerana sudi singgah. buat masa ni line internet slow. nak bw pun kena perlahan2.

mizzniya said...

salam kenal ^_^
datang singgah & jemput singgah
http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Muhamad Izham Sa'idan said...

Salam kenal,, datang dari segmen yang sama .. selamat bersegmen...

http://dzakircrew.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Diyan Hani said...

Hai..hani disini...Jempot ke blog hani yer...Kalau tak follow lg..Jmpot follow ye...nice blog...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkingeraz-fadli.html

SAM DIA said...

Singgah BW here. sorry lambat done follow ^^ jom visit my site http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Ibu Amirul said...

Datang menerjah
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

Emas Putih said...

dari segmen sama.
http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

Nurul Yuyu said...

Assalamualaikum.datang sini dari segmen yang sama:
http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

nak ajak join contest pertama dari saya.harap sudi join dan doakan semoga mendapat sambutan ye.jom join,62 hadiah di tawarkan untuk 16 pemenang! :D

http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html