Thursday, March 14, 2013

Masalah settle perlahan demi perlahan

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Hello semua , maaf tadi menyusahkan kalian semua. blog carl dah kembali okay , mungkin masalah gambar  dan header yang muncul icon ( - ) tu, sebab maybe terdelete album di google/picasa . sedih jugak rasa, tapi blog tetap kena update , yang lepas biar lepas . sedih . nasib template ni carl ada backup, kalau tak selamat tinggal dunia carl lesmana. Alhamdulillah , mungkin ALLAH nak bagi peringatan agar lepas ni kalau buat kerja kena berhati-hati, agar tidak tersalah langkah lagi. haiyaa ingatkan masalah coding jer blog boleh rosak, rupanya masalah connection blogger dengan google pun, boleh jadi masalah jugak . 

Hairan bin ajaib,

so kepada kawan-kawan yang baca entry carl yang lepas-lepas kalau ada icon gambar tak boleh nampak tu. sabojela. carl pun tak tahu nak buat macam mana :(

p/s: kalau ada sesiapa yang tahu kenapa icon tu muncul sebab apa, tolong bagitaw k =)

5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

alhamdulillah...now dah kembali pulih...

Carl Lesmana said...

hehe alhamdulillah thank you ya kak farah.

~Hanie Ladyhlomanie~ said...

Assalamualaikum dik.. blaja rajin2 ok.. dunia blogging memang mcm tue..kena keep update.. :)

Mia Liana said...

syukur... takpe carl.. mulakan yang baru. mana tahu ada hikmah disebalik semua ni..

Carl Lesmana said...

Kak Hanie : terima kasih akak =)

Kak Mia :terima kasih kak mia, ya betul mungkin setiap yang berlaku ada kebaikannya =)