Sunday, March 24, 2013

New Header by NABEEL FIKREE

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Firstly thank you for adik nabeel fikree. Di atas header yang comel lagi kiut ni, actually memang nawaitu nak tukar je header kepada header baru, tapi hati masih berbelah bagi terasa berat hati saja nak tukar. Semalam cuba publish header baru, dengan background lama(polka dots) yang saya guna sebelum blog kena masalah yang gambar tak dapat di bukak aritu, tapi hati masih sayangkan header dan background lama , sebab dengan header yang besar gedabak ni lah ramai orang suka saya & ramai orang kutuk saya macam badut. Excuse me ? this is my blog, badut or not. It was me, so tak suka please quickly leave my blog J

So in the future maybe I’ll use my new header.


2 comments:

Nabeel Fikree said...

Wah mekasih tag! Biarlah orang kutuk. Macam dia sempurna sangat kan. Hampeh

Lina md. munir said...

Mana ada orang yang sempurna dik. Setiap perbuatan mesti ada baik buruknya. Ada yang suka , ada yang tidak. But the most important thing is....MOVE ON ;-)