Thursday, March 14, 2013

Tolong saya !! Blog under construction

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam semua , tolong saya. tiba-tiba pagi ni blog saya gambar keluar tanda aneh macam tak boleh bukak, subhanallah kenapakah ini ? tolong . gambar tetiba jadi macam dekat bawah ni. lepastu header blog tak muncul. haiyaa

7 comments:

kopi pasta said...

tunjuk la printscreen. baru boleh nampak apa permasalahannya...

Mia Liana said...

aduhhh gawat ni..cuba la citer detail skit...

Carl Lesmana said...

@Mia Liana salam kak mia, tiba-tiba tadi carl bukak blog semua entri bergambar yang carl upload di tahun 2013, gambar keluar tanda macam tu, tak tahu kenapa.

Farah Waheda Wahid said...

ermmm...biar mereka yang pakar yang membantu...nak cakap lebih2 saya bukan dari IT line...heee... semoga segalanya occay yer?

Zayani Zulkiffli said...

kiteorng tgok ok je.

Carl Lesmana said...

zayani : okay sebab dah kena touch up. nasib ada backup template kalau tak mmg tak tahu la. sestengah gambar di entry keluar icon aneh.

cik amal said...

nasib baik ada back up
ni yg amal rasa nak buat back up ni..haha'