Monday, April 15, 2013

Sisterhood | JPJ test

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Amboi kemain part 2 . tak habis lagi nak sambung entri semalam, sini . hari ni ALHAMDULILLAH jpj test hari ni lulus dengan jayanya walaupun hati gundah gulana , tengok muka abang J tu dah macam muka pengawas peperiksaan time nak amek SPM dulu lah, garang! nasib lepas. Tunggu besok pulak untuk test kereta . Hari ni walaupun di Institut hujan bukan kemain lebatnya , ujian tetap ujian . Nasib masa turn saya hujan tidak lebat mana . so boleh maintain bersemangat lagi. Masa nak naik titi , bukan kemain berdoa mintak lulus . sebab tak nak kecewa lagi . rasa berbaloi la latihan selama ni .

But , it was a sad day to me. sebab today is my last day meet akak Shahida Murni . sebab dia jpj test for car dia lulus bulan lepas, so it just only me lah waiting for jpj test besok, kalau lulus kira merdeka lah . FREEDOM . so boleh lah nak balik KL Lagi , tak bertapa dekat rumah abah bertapa dekat rumah mama. hahaha .


Tadi feeling sedih gilawww gilaww kalau kopi gok kaw kaw . sebab lepas ni tak jumpa dah kak murni , harap dapat jumpa dia lagi lepasni , bila balik manir harap dapat jumpa dia, dia orang batu rakit, kalau nak jumpa dia jugak cari dia dekat UMT dia part time kat UMT sementara tunggu U . and today i meet a new sis / teman berbicara , kak ha. the sabahan citizen . tapi belajar di terengganu,  UMT under kaunseling . so bila i ada problem senang lah boleh cari dia dak gitu ? best sangat kenal kak ha, sebab she's berdikari a lot, anak gadis tanpa ibu bapa, cannggih ar kak ha sebab dia berani walaupun family dia jauh di sabah, esok weols me and kak ha lah yang akan di uji oleh abang JAY PIIIIIIII JAY . doakan kami.


lepas ni, saya mesti akan rindukan kawan-kawan dekat sini, kak murni , kak zati, abang sam , sahibi, fendy, encik handsome(dok tahu nama. saya selalu panggil dia handsome sebab muka suwiiit), kak ha. and all of the geng, and nak tahu mak cik kantin pun feeling sedih saya nak tinggalkan institusi memandu ni taw, 4 bulan you bertapa dekat sini, siapa tak rasa bila berpisah kan ? so .

 Last pic , kak ha yang berkaca mata and my kak murni , will miss both of you after this.


 Litar yang banyak mengajarku dan memberi banyak kenalan padaku, tiap kali kandas time latihan di litar mesti kawan akan bantu. thanks friend, i'll miss you .


KANTIN - i will miss this canteen after this. especially makcik yang baik(esok kalau ada masa nak snap gambar makcik tu)







Doakan saya lulus JPJ test for car besok.
Thanks for reading.


No comments: