Tuesday, May 21, 2013

Alhamdulillah Blog dah kembali okay !

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Firstly i am so sorry sebab lama gila tak update blog , 2 3 4 hari mood menaip hilang sebab , masalah header blog menjadi kehitaman pada backgroundnya .


Rasa nak menangis iolss tahu, mana tak nya blog ni umpama nyawa , sayang giler-giler dekat blog, 3 hari duk godek-godek sampai jenuh duk tukar templates macam kucing hilang anak , pergi sekolah pun rasa macam nak bawak laptop je , sebab nak sambung edit dekat sekolah . sayu hati tahu .

And malam ni , tadi memang macam give up sangat , terus contact adik Nabeel Fikree, pereka blog Carl Lesmana , terus ngadu masalah blog ni , and dia bagi tuto . alhamdulillah semuanya kembali okay .

#ENTRI HARI GURU PART 2 tertunggak sebab masalah ni, maaf semua :(

Insha allah akan sambung esok , btw Alhamdulillah syukur sangat . nasib ada si nabeel ni , kalau tak mahu meroyan la i .