Wednesday, May 22, 2013

HAPPY BIRTHDAY MAMA

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

22 MAY.

Happy birthday mama ! Puan Noor Mah Bt Yaakob

Mama , thanks for being my good mentor .

About mama !
1st mama adalah bonda kedua saya setelah mak saya . Proud being her anakanda =)

Seorang guru bi saya, yang tidak jemu ajar bi saya sampai tiap kali kelas and bila time novel saja , mulut saya tak henti-henti menguap . heeehe walaupun saya tak dapat A++ dalam spm lepas, saya tetap bangga sebab dibawah tunjuk ajar sebagai mentee beliau saya sedikit sebanyak reti mempraktikkan bahasa inggeris . Sehinggakan saya tak kekok untuk berbahasa inggeris =) thank mama, also thank sebab pilih saya jadi anak angkat , sebab saya tahu ramai gila yang cemburu bila dikhabarkan saya anak angkat mama , sebab mama favourite teacher to student , sebab mama jarang sekali nak marah orang . :(


Seorang yang pandai memasak, such as my favourite food spaghetti . saya suka mama masak . bila habak dekat mak , mak angkat tangan awal-awal tanda menyerah kalah . haha bab spaghetti mama menang =) .


Mama seorang ibu kepada 4 puteri jelita , kak Dila . kak Mira . Alisa . and adik Arina . serta seorang ibu kepada seorang hero . Bemangg . hihi


Tempat saya mengadu dikala punya masalah yang menggangu fikiran saya , yes saya seorang anak manja . tak cukup dengan mak , dengan mama mama sekali kena jadi pendengar , haha btw i'm really appreciate mama , sebab dia adalah seorang yang sporting =) bodeekkkk mama macam mak saya . serius . she best , understanding and caring =)


Seorang blogger , kalau anda kenal siapa white cappunol, anda kenal lah siapa mama saya , try search google " whitecappunol " . and anda akan kenal beliau =) *no tagging*


Last but not least , mizi sayang mama selamanya . once i'd been called as son , forever you will be my mama . Thanks mama for everything , 2012 really give a lot of sweet and bad memories , but dengan adanya mama saya kuat sebab saya rasa "eh mak aku ada dalam sekolah" arghhh tak kisah dia hanya mak angkat pun , janji hati saya sangat mudah terasa , omg . mama dengan mak sama , that why i love mama too .

Anakanda sayang mama, inshaallah anakanda akan buktikan anakanda mampu berjaya suatu hari nanti , mama tunggu .

p/s: seribu kemaafan kepada mama sebab tak dapat nak celebrate birthday mama tahun ni, sebab ramai kawan-kawan dah takdak . btw tadi ada pesanan buat mama , 5 economy 2012 student also love mama .


this is my mama , again i pu this picture .

the last year video , keep watching .
Thanks for reading =)

3 comments:

Rozuan Ismail said...

Happy birthday to your mom!! cuba tgk betul2. 22 Mac ke 22 Mei?

Carl Lesmana said...

@Rozuan Ismail HEHE sorry salah tulis , nak tulis may sasul tulis mac

whitecappuccino said...

thank you so much for this special entry..sorry, I hve just read this. love u and 5E students..really miss all of you..