Wednesday, May 8, 2013

Simple Giveaway by Nabeel Fikree

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته





Assalamualaikum.





Terima kasih bebanyak kepada mereka semua yang dah sudi jadi sponsor untuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree untuk kali ni. Giveaway kali ni dinamakan sebagai Simple Giveaway sebab hadiahnya simple je. Tak lah banyak mana meletop vavavoom pon hehe. Harap mendapat sambutan dari korang sebab senang je nak join. Guna cara kopi dan pasta je!





Simple Giveaway by Nabeel Fikree


Harap giveaway ni akan mendapat sambutan dari korang. Alang2 kan, bila dah baca tu teruslah join hihi. 


SYARAT-SYARAT :

  1. Follow blog NabeelStories.Com dan jangan lupa follow blog sponsor jugak!
  2. Buat satu entri bertajuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy kod yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry.
  4. Tinggalkan link pada ENTRY INI sahaja!




NAK TAHU SENARAI HADIAH?
NAK JOIN? JOM KLIK SINI !




8 comments:

iu-hazirah said...

dari segmen yg sama

http://www.iuzira.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

Ryn Inutl said...

Dari segmen yang sama ,
gudd luck keyhh :)

http://ryninutl.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.htm

Nao Mei said...

Singgah berhajat dari segmen yang sama


http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

Siti Rohaida Yusof said...

dari segmen sama..jalan-jalan sini tinggalkan jejak
good luck
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

roslita thalib said...

terbang dari segmen yang sama :) good luck ye
http://rozeath.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

Amyma Omar said...

hai abel.. jom singgah blog saya.. huu ^^
http://nooramyma.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

SyasyaHusnina said...

Dari ga yang sama..gud luck :)
http://syasya-husnina.blogspot.com/2013/05/simple-giveaway-by-nabeel-fikree.html

Shammira said...

gud luck..

jemput join contest beauty..

menang set makeup bernilai rm100..

http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html