Friday, June 28, 2013

Running Man Punca senak Perut !

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Siapa peminat tegar Running Man dekat sini ? ce habak sikit . Kita geng . Hoo hoo :)

Running man punca senak perut , yeah . carl duk bantai ketawa macam lupa ingatan sampai senak perut , hahaha start pagi tadi carl layan movie rm sampai lah ke petang  , sampai lupa broadbang maxis limit mati lepas maghrib , nasib ada broadband celcom adik boleh sewa kejap :) memandangkan kerja semuanya dah settled  mahu lah kita merilekskan diri dengan ketawa sampai senak perut hari ni ya :) takmo stress stress .walaupun frust sebab tak dapat balik kl tapi okaylah . hehe sebab janji dengan amirah bajet nak balik kl minggu ni , tapi tunda next week lah .


By the way , carl dah mula bercinta dengan buku-buku . haahaha sejak dah masuk pra u dah start hadap buku balik , tapi mak cakap kita tak boleh ar hadap buku lama-lama nanti stress . hahaha so nak hilang stress terus layan running man .


Hari ni layan episode berapa entah , yang jelas running man memang cool dengan watak Lee Kwangso , watak yang terlalu lembik asyik terkena saja , carl suka tengok dia , walaupun dia selalu gagal dalam games , or selalu kena buli dengan kim joong kook ,dia tetap semangat nak menang . yeah semangat !


Carl tak tonton dekat astro la , sebab kat rumah tv sebulan tak bukak hoo lagipun rumah dekat kampung mana ada astro lain lah kalau balik kl , mak bukak pun time tengok berita je , tv dalam bilik apa lagi . berhabuk , sebab memang langsung tak bukak dah sebab tak ada masa . hehehe :) nasib ada kawan-kawan dalam kelas si amalina , si suhaila , si farhan (nama sama dengan abang) , and lain-lain lagi minat movie korea , so tak keseorangan la, rata-rata minat movie running man .so senang nak copy copy hekhekhek.


#dalam kelas lecturer sejarah suka panggil carl mat kpop sebab fanatic korea , kan sejarah form6 belajar masyarakat feudal di england dan jepun so carl suka sangat tersasul korea , hahaha so cara nak senang ingat jepun bayangkan korea , hahahaha . still terbayang muka lecturer sejarah panggil mat korea, dia cakap anak dia pun kalau hadap korea lupa nak makan nasi . wohoho kelas ya , penawan movie korea :) dia cakap si korea mata sepet , satu kelas ketawa , tapi carl tetap backing korea hahahahaha . tapi tak boleh fanatic sangat , time belajar kita belajar , time free free boleh lah nak layan korea , hardisk penuh dengan movie korea . aiyoyo :)


Be happy ! jangan sesekali kita sedih dengan hal yang tak sepatutnya kita sedih .



terima kasih , selamat berhujung minggu semua .

4 comments:

cik wawa said...

running man the best !! (:

Carl Lesmana said...

@cik wawa yeah ! running man is the best . :) hahahaha

Nana Liena said...

kita tak pernah tgk langsung satu episod pun..hihi..tak ada kesempatan setakat ni..tapi tgk adik kita Allah gelak macam kena rasuk ja bila tgk.. -__-

||aLeaSaRa|| said...

kak lea pun pelik tengok kawan2 dok running man..running man.semalam terjebak seketika tengok rtm2 ada tunjuk ulangan..tak gelak pun tiba2 gelak.tak mau terjebak nanti satu kerja tak boleh buat he3..