Sunday, June 30, 2013

Tahniah Adik !

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Terima kasih ya allah !

Hari ini anugerah kecemerlangan serta program mentor mentee, adik saya si wahida , sebab dia dapat 7A 1B dalam exam baru-baru ni . and akan berhadapan dengan pmr tak lama lagi . all the best for you dik . semoga dapat starights nanti , dalam ramai-ramai dia mendapat tempat pertama bagi kelasnya dan tempat pertama dalam ranking tingkatan . Alhamdulillah berkat usaha gigihnya yang siang malam dengan buku . sehinggakan naik stress saya dibuatnya tengok dia dengan buku yang melambak . hahaha semoga berjaya dunia akhirat adik.


By the way serius , saya sendiri tidak tahu mahu tulis bagaimana hari ni , separuh dari hati saya gembira dengan kejayaan adik , namun ada benda yang menyentuh perasaan saya . bukan sentap tapi sayu . menyentuh perasaan sehinggakan saya hampir menitiskan air mata. biarkan ianya menjadi rahsia diri ini .


doakan kejayaan adik saya yang bakal menempuh pmr beberapa bulan lagi , serta doakan saya mendapat 3 pointer ke atas untuk sem 1 ni ya . heehe

 ni dia si adik , nurul wahida . 
p/s: nampaknya keluar duit lagi la si abang kali ni ya , hujung minggu ni nawaitu nak belanja adik makan and bawak dia pergi jalan2. memandangkan sekarang dah ada lesen , best la nak jalan jauh pun hehehehe :)

this is us ! we love each other , sebab mak ajar dari kecik . adik kena sayang abang , abang kena sayang adik . thanks mom . lebiu mom :)

thanks for reading ! :)

6 comments:

Rozuan Ismail said...

muka lebih kurang je. All the best untuk adik Carl Lesmana

||aLeaSaRa|| said...

wah comelnya dia senyum,kirim salam tau kat adik.adik lelaki kak lea tahun lepas dapat 8A,sekarang kat mrsm ,jb ^^

Carl Lesmana said...

@Rozuan Ismail tenkiu tenkiu hehe :)

Carl Lesmana said...

@||aLeaSaRa|| kak lea , hehe okay kak lea :) salam telah diterima . hehe :) si adik ni pun dia tiap2 hari sabtu kena belajar di mrsm . ada kem khas anjuran mara . hehe :)si abang la kenan jadi driver , gantikan si ibu . hahahahaha

Sally Samsaiman said...

all the best for adik n to you my dear bro, Carl! :D

Carl Lesmana said...

@Sally Samsaiman thanks kak sally :)