Wednesday, July 17, 2013

Cuti Sakit :)

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Dua tiga hari ni , badan tak sihat . demam lah . selsema lah . bonda cakap pertukaran suhu mungkin , sebab aritu dikejutkan dengan jerebu , lepastu kita bepuasa , kira macam badan kekurangan air . eh yeke ?

Esok nak jumpa doktor kalau larat pergi , hahaha kawan-kawan yang demam dalam kelas pakai cuti bodo je , senang kerja katanya . niat hati nak cuti start arini lagi tapi tetap gigihkan diri pergi sekolah macam biasa . tapi esok arghhh memang tak larat ahhhh .

Nawaitu weekend ni nak balik rumah family angkat kenkono nak berbuka puasa kat sana , tapi bila dorang tahu saya tak sihat dorang pulak  kena balik kampung tengok saya weekend ni ekeke .

Esok niat nak jumpa dok , tapi kalau rasa malas nampaknya cuti tanpa mc lah jawabnya , khamis jumaat sabtu ahad , oh 4 hari ekeke .

Tak selese eh belajar dalam keadaan demam , badan lemah . batuk-batuk bagai .

Salam ramadhan . bye

2 comments: