Wednesday, August 14, 2013

Bakal Peguam !

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Cewah . title bukan kemain . over je tu . haha sekarang ni kite tengah nak habiskan satu buku PERLEMBAGAAN PERSEKUTUAN , kite nak jadi peguam macam kakak kite BALQIS RAZAK (klik) . terasa satu cabaran pulak. Yeah ! kite amek kelas sejarah , memang nawaitu utama nak amek law nanti , aritu kita niat nak buat law dengan spm je , tapi sepepu kite yang dekat kedah suggest masuk form6 , buat law dengan STPM , inshaallah . akan ku teruskan cita-citaku .

Thanks to kak balqis sebab selalu support adik awak ni . semangat iols tahu .

 semangat weh . =D


Ada muka nak jadi lawyer ke eh ? oh perasannya aku . ahhahaa . walau apapun aku harus tamatkan pelajaran aku dulu . STPM lepastu IJAZAH dan seterusnya .

p/s: follow ye blog balqis razak tu , dia newbie . =D under wordpress .

Thanks for reading ! 

3 comments:

Sally Samsaiman said...

gambar kat pantai tu..kat kuala besut ke..? hehe :)

capai cita-cita...kak sally tak dapat jd peguam...family tak kasi :(

Carl Lesmana said...

Yup kak . Kat pantai bukit keluang besut . :)

Inshaallah . Memang minat gile nak jadi law . Hihihihi

fasha said...

insyaallah bleh je nak jadi lawyer tu..hehe
gudlcukssss =D