Monday, August 5, 2013

Pekena Ayam Pusing .

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

First of all , again a very thank you to my beloved mak for treated my sister and i pekena ayam pusing .

Ayam pusing ni , susah gile nak dapat kalau bulan tak puasa , haha .
Memandangkan tadi lepas balik kedai elektrik teman mak order peti ais baru sebab peti rosak, lalu dekat bazar ramadhan . lepastu lalu pulak depan si peniaga ayam pusing .

So , petang tu terus ajak adik pergi bazar . cari ayam pusing . hehe adik aku ni jenis kekwat sikit , orang cakap ayam pusing , dia tibai ayam golek . apa beza ayam golek dengan pusing eh ? komen sikit .

Yang buat aku nak ketawa , tepi gerai ayam pusing ada jual ayam tempayan . tetiba ketawa . ahahaha .

best la jugak pekena ayam pusing arini , sebab ngam gedik nak ayam kfc mak belanja ayam pusing . hahaha

ayam tu berpusing macam ni lah , haha . ni gambar aku google je , segan pak temah nak keluarkan handphone nak snap gambar . haha balik rumah baru kita pose maut dengan ayam ya , ngeh ngeh ngeh.


 ni separuh / sebelah . dia letak dalam dua bungkusan .


 seekor ayam dibahagi dua bahagian .:)


sos dia , ekek comot sikit .

ayam pusing bagi aku normal je taste dia , tapi bila makan dengan family memang umphhhh . hahaha
Thanks for reading.

No comments: