Saturday, August 24, 2013

REVIEW : Anak Cucu Tok Haroon (ACTH) .

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Sejak belakangan kini , kita kian digempar gempurkan dengan satu video hari raya iaitu SUASANA GANGNAM RAYA , which is from the keluarga 90 name given or famous by ACTH . siap ada barner lagi oiii =D

Video yang diuploadkan oleh ahli keluarga acth di laman sosial youtube mendapat sambutan ramai , sehinggakan tahun ini mereka dikunjungi MHI (Malaysia Hari Ini)  pada pagi syawal 2013 baru-baru ini .

And for this year , mereka muncul lagi dengan video mereka . SELOKA RAYA GENTLEMAN .

The song is combine by malay song and PSY , that was really famous amous .  Please ! Tolong percaya keluarga 90 ni sangat ohsem , dengan ahli keluarganya yang ramai dah saling memeriahkan suasana .  Saya yang tengah menaip pun rasa bahang eksited , hahaha maklum lah pagi raya aritu nenek ( the old one from acth ) buat gwiyomi masa siaran langsung mhi pagi syawal tu . kerlas nenek =)




SELOKA RAYA GENTLEMAN


SUASANA GANGNAM RAYA 

P/S: saya yang taip entry ni pon rasa terhibur dengan telatah keluarga acth ni , mereka memang terbaik . Memori keluarga diabdikan melalui pembikinan video , wohoo terbaik ! 
#lucu tengok abang tu buat aksi . ngeh3

Thanks for reading !

5 comments:

fasha said...

kemain gangnam.lagi..haha

Yusep said...

ikutan demam gangnam nih?? he..he..

Carl Lesmana said...

@fasha haha gangnam sungguh ,, tapi saya bangga dengan keluarga 90 ni . tabik spring gitu .

Carl Lesmana said...

@Yusep yup gangnam yang menghiburkan dengan telatah keluarga yang happy . haha .

Isma Sucre said...

wow... somethings that cerish in our own way... it always be remembered... We are ACTH... thank you Carl Lesmana for the review...