Saturday, August 3, 2013

Started missing everyone !

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Tetiba hati dah mula rindu semua , tahun ni raya sah-sah aku kena balik kl tapi 1st and sec day ada dekat rumah lololo . Adik pulak balik ke terengganu , haiyaa terpisah la kami :P sedih konon .

Started missing everyone , rindu tokwan ! rindu tokki . tapi apa boleh buat .

Rindu mama , rindu papa ! rindu adik beradik ! rasa macam feel buat gangnam style raya tahun lepas masih terasa , hhaha . time tu dah raya ke3 balik rumah mama , mama buat open house . so kemain ramai family mama kumpul , so apa lagi buat video la eh , oppa gangnam style kekdahnya . hahaha

tapi malangnya malas nak upload youtube , tunggu punya tunggu panjang berjela . hahaha

Hai semua , baju raya korang dah start beli ke ? aku . memang tak lah . macam tahun tahun lepas , malam raya baru sampai baju melayu aku dari kl, abah memang nak kena . . since aku dah besar gedabak ni , aku mintak cash money dengan mak sebab nak shopping sendiri untuk raya tahun ni , hahaha

Esok baru nak start cari semua , tapi baju tshirt mama dah sponser satu and paklong sponser satu , jadi esok kerjanya aku keluar cari baju lagi. hahahaha .

Bila dah guna duit sendiri (walaupun mak bagi) rasa sayang pulak nak membelanjakan duit , hahaha .

Missing everyone of MAZLAH MAMAT family aka MM family . !


4 comments:

Sheila Eiman said...

hehee, cari baju last minute ye...
selamat hari raya :D

MiMPi semalam said...

berhemah la saat menggunakanya

Carl Lesmana said...

Sheila eiman : hehe yup last minute baru nak cari sbb feeling raya tu takde sangat tahun ni ahahaha :)selamat hari raya ye :)

Carl Lesmana said...

Mimpi semalam : thanks ya :)