Monday, August 5, 2013

Terima kasih Puan IBU .

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

First of all , terima kasih sangat puan ibu ! abang sayang mak sangat-sangat ,

Lama giler duk pening-pening nak kamera ke nak telefon dalam entri " kamera atau telefon ? " rasa macam buntu gilosss , hahaha

Semalam masa tengah shopping baju raya , tetiba hati tergerak nak masuk kedai kamera , then tanya bukan kemain tanya uncle lim tu , haha last-last hari ni dapat jugak memiliki DSLR sendiri , selama ni pimjam abang punya , rasa macam tak cool , haha.

Tadi dalam pukul 10 lebih terus withdraw money , and kamera ini ditaja oleh puan ibu saya , mazlah . hoho sayang puan ibu sangat-sangat , walaupun kena marah kena bebel hari-hari , tapi puan ibu tetap memahami apa yang abang nak , sayang mak ! yeah ! tak terkata , sebab ada dslr sendiri , and tak payah nak kongsi-kongsi , hikhik :)

 nikon :)



 terima kasih puan ibu , sayang mak sangat2 :) muahhhhs . abang tak sangka akan dapat benda ni :)


rasa macam kesian pulak sebab macam kamera ni mahal sangat , harga kamera tu dah murah . tapi bila masuk gadget2 dia mahal umpama bedil ko .

Thanks for reading !

6 comments:

mamamyja said...

huhu... akhirnya dapat juga erk... yehuuu beraya sakan la yer

Farah Waheda Wahid said...

kasih sayang ibu tiada batasnya...

Carl Lesmana said...

Mamamyja: haha. Thanks ya mamamyja atas komen2 yang membantu :)

Carl Lesmana said...

Kak farah : yup . Saya sayang ibu hihi :)

Rozuan Ismail said...

bestnya dpt DSLR

Carl Lesmana said...

RI : hihihi . Nampaknya lepas ni kena rajin post gambar la dekat blog heehhe :)