Friday, August 2, 2013

The Leftover Murtabak !

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Tetiba tekak saya sekarang ni dah jatuh cinta dengan murtabak , tiap-tiap hari mak sedara akan hantar murtabak dekat rumah sebab dia berniaga di bazar ramadhan dekat dengan peniaga murtabak ,so selalu lah mak pesan murtabak walaupun dia tak makan .

Saya deeply in love with murtabak since last year , after keluar makan dengan kak nik zati hanani . she treated me murtabak king , on that time saya macam hilang idea , sebab saya tak suka murtabak , so after makan haritu " oh taste dia sedap eh " selama ni pandang murtabak sebelah mata pun tak nak , tapi sekarang , macam hantu ekeke.

Bulan ramadhan ni lah senang nak jumpa murtabak yang betul-betul power , walaupun murtabak biasa , tetap sedap ! hehe

p/s: murtabak kadang-kadang ada kuah tak sedap , kadang-kadang murtabak tu sendiri tak sedap , kena pandai pilih la ya :)










after dicicah dengan sos merah and auwmmmmm sedapnya !

thanks for reading !

No comments: