Tuesday, August 13, 2013

Went visited Puan Hasmah

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

This is basi story , it was happen a few days ago , on third aidilfitri . We ( me , opie and fika ) went to Puan Hasmah house .  Puan Hasmah is my geography teacher masa i form 3 dulu . She's also one of the dicipline teachers . haha

On that day , saya baru lepas balik wedding kakak angkat saya pada entry lepas , tiba-tiba tengok miscall dari Opie , my bff . I was suprised gitu . then give her call back " ada apa weh ? " she " jom gi jalan rumah cikgu " and i terus call puan hasmah , nasib ! sebab time tu puan hasmah serta husband tengah siap nak ke majlis kenduri , nasib i call awal-awal so dapatlah pergi rumah puan hasmah , dia plan rumah dia dalam call je haha nasib kitorang ni cekap jugak , so jumpa lah rumah puan hasmah . haha =D Oh for this visit opie is the driver . haha

We have been served by food , tapi lupa nak snap gambar food tu , segan weh saya nak snap gambar makanan , kan hari raya tu . hahaha . so just the picture before we leave je la . we were served by char kue tiaw if not my mistake lah , tapi sedap ! Masa dekat rumah puan hasmah kami sembang-sembang imbau kembali zaman belajar di tingkatan 3 , wohaaa lucu sangat . i got A untuk subject geo pun sebab kena turun naik kerusi lah , haha . thanks puan hasmah .

Bila dalam kete masing-masing puji puan hasmah masak sedap , tapi segan nak tambah . wakakaka . kan dah rugi =D


 malu nak bergambar sekarang , sebab saya dah macam belon . haha lepas keluar wad aritu selera makan macam sepuluh tahun tak jumpa , doktor suruh i diet , walawe degil haha. 


 Fika , puan Hasmah and Opie


them again =)

Thanks for opie for being my best friend for a 6 years ! haha

Thanks for reading this entry !

No comments: