Thursday, October 24, 2013

Apasal susah sangatttttt

Assalamualaikum semua .

Menaip pakai phone saja , Hari ni dah 24 haribulan , final exam dah dekat . Sekarang makin tengok buku makin stress susah benau ilmu nak masuk .

Sedih pun ada , tahun depan dah takde dah senior . Sebab sayalah yang akan jadi senior pada adik-adik . 


Keputusan uitm intake disember dah keluar , tapi saya tak pergi kot sebab final exam stpm dah dekat . Dah hampir nak tamat pun semester 1 di form6 , rasa rugi pulak kalau pergi walaupun course yang saya minta dah dapat , sekarang ni rasa lain je . Belajar 5 bulan final exam . 


Sekarang mood memang takdak . Takut sebab nak final exam dah. . 

Komen please ? Saya perlukan nasihat anda semua ...




5 comments:

Salma Tayo said...

good luck for final exam.saya dulu pergi je masuk uitm even dah akhir tahun masa tu.hehe..

Farah Waheda Wahid said...

usaha doa dan tawakal...solat jangan tinggal yer... moga2 segala dipermudahkan yer adik... sorry akak lama tak singgah sini...

Carl Lesmana said...

@Salma Tayo thanks . Rasanya memang tak pergi kot haha

Carl Lesmana said...

@Farah Waheda Wahid terima kasih kak farah , hehe takpe :D

Sally Samsaiman said...

buat solat istikharah...mintak petunjuk Allah :)