Sunday, December 15, 2013

Fifteen , twelve , thirteen

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

It was her birthday today, i don't know how to say . okay-okay fatin ! i nak cakap dekat you happy birthday , i know you'll read my blog later.  thanks for being my side as my best friend. A bit sad sebabnya didn't get a chance celebrate her birthday cause she's now at Kuantan . oh tidakk .

Apapun , wish happy birthday for you  fatin .

May Allah always bless you baby ,
Thank you sebab jadi bff i ,
Semoga hajat nak kawen dengan Am umur 23 tercapai =)

Nak cakap lagi , belajar rajin-rajin . Jaga diri kat tempat orang tu , may Always under Allah protections , ingat Tuhan selalu , jangan lupa solat =P

Nanti balik , jangan lupa jadi driver i hihi .

I always support you , sama macam i support am. Love you baby, happy bornday !

 She's my bff, my good listener , my driver , my fav friend. muehehe =)


 I love take a selfcam and she always sibuk nak jugak hihi =) takpe takpe happy birthday kan hahaha



 Fatin dengan Am , couple ? hahaa. love both you am and fatin .



 Okay , saya pendek !


 kan dah kata , she's my driver hahaahha =)

Good luck ! happy birthday fatin .

No comments: