Thursday, January 31, 2013

Sayang tambah berdebar

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Hari ni tak tahu nak buat apa. memang kebosanan tahap pasola tengah yak yak dalam citer PRAMLEE lol. hari ni macam biasa, duk rumah je . langsung tak keluar dari rumah. tambahan adik tak pergi ke sekolah, so tak de lah saya kena hantar dia and amek dia hari ni. Hari ni banyak gila tamu datang umah. rasa cam pesta start pagi till sekarang. dengan pak cik jual ubat nye, dengan jiran,dengan bonda mazlah team building. hoh penat layan tamu, well padahal saya ni duk berkurung je dalam bilik, duk refresh blog sendiri. lepas dengar lagu duk ulang tayang lagu.


And hari ni dah lima enam kot header baru saya buat. tapi rasa macam tak kena pulak dengan diri saya. sebab saya tak reti nak letak gambar sendiri. so bila header yang mata juling kat atas ni saya remove rasa macam blog ni tak bermotif. biasanya saya bermotifkan gambar bermaksud blog peribadi. tadi bila dah remove sekejap, rasa cam "eh eh aku tak boleh kalau takde header ni" . and lepas tu letak header ni balik. alhamdulillah nampaknya header ini, terlalu akrab dengan body blog ni sampaikan tuan dia tak sampai hati nak pisahkan dorang. lagipun saya dikenali oleh orang pun dengan header ni lah, dulu ada jugak yang ketawakan saya sebab header cengitu. tapi dorang tak tahu motif, gambar tu melambangkan diri saya sendiri. and mata ke atas menunjukkan betapa kusyuk layan iklan nuffnang dekat atas tu. by the way. i'm really love my blog. 


Yang debaran tu, rasa cam berdebar dengan result exam SPM yang tak lama lagi nak keluar. rasa cam sekejap je cuti kan. ololo. and tadi mak cakap Mama Z (a.k.a cikgu BM adik) cakap yang adik dapat banyak A dalam tov pmr lepas. oh berdebar , serius subjek yang dah tahu sekarang tujuh. semuanya dia rembat A. untung kau dik. huhu jeles jeles. haha terus berdebar, tapi for spm saya tak expect pun saya dapat tinggi menjunjung langit, cukup untuk saya menggapai cita-cita saya sebagai peguam dah le. target 5 6 A je, tak target banyak pun, sebab kita tahu kita tak pandai mana. ololo sweet . bak kata kak bedah #setia hujung nyawa#hokkk aloh. . aw aw. .


K la nak siap-siap jap lagi nak keluar pergi rumah tokwan, rindu dekat ummi and ayah. cewahh anak mithali katakan. seminggu ummi ayah tinggal gi beijing. lepastu dengan my comel pun i rindu jugak, sape lagi kalau bukan khalisah, serta adik-adik lain. 

p/s: siapa pandai buat header, bagitaw please ?
p/s lagi : mood petang ni goreng pisang, aw aw sedapnya.
Thanks for reading.