Monday, February 25, 2013

Entri Khas : Gara-gara Hanif Johari (:

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Ada kenal siapa Hanif ? ala nak tahu baca entri ni . "sini" . k so korang dah kenal pasti siapa hanif kan ? brilliant ! haha. okay tajuk entri saya hari ni memang tak boleh blah. orang baca tajuk kat atas tu umpama Hanif ni gangster pukul orang. wow xD .okay la takde serius mana pun . Hanif ada la bagitaw saya dia akan keluar in yezz magazine edisi march . awal-awal hari tu lagi dia ada bagitahu. and on 19 feb memang dah pergi kedai nak cari majalah yezz . takde pun majalah keluarga remaja bagai banyak pulak . then next day pergi la kedai cc and kat situ memang pelbagai majalah kot. saya pun tanya la.


Saya : bang majalah yezz edisi march ada ?
Dia : yiss ke yezz ? *bengang dah , kita betul-betul sebut dia nak kidding dengan kita pulak* 
Saya : tak kisah la asalkan majalah.
Dia : tak sampai lagi.


dengan perasaan gundah gulana, mulut bukan kemain curse kedai tu. haha *jahat* . and today bayangkan since 19 till 24 . 25 feb baru dapat. hoi nasib badan. nak marah pun ada. btw thanks mak . sebab saya tiap kali mak nak keluar pesan majalah yezz umpama pesan pizza. and today i got it . (: heehe

*Flashback*

Mak : mak dah cari kat kedai takde.

Saya : alah geramnya. kedai tu pun satu tak berkembang langsung, lambat dapat feedback. kalau nak mati dan la mati dulu. *majok* hohoho

Mak: alahai hari-hari duk chat and tengok muka hanif pun still kalut nak majalah jugak ? biar lambat asal selamat. =)

Saya : kbai mulalah takde mud nak taip entry last2 hanif update gambar di twitter. makin la geram. 

and hari ni dapat ! yeah thank you mom. love you !haha ceritanya takde serius mana pun. nah korang tengok la gambar k.

 SEARCH :
HANIF JOHARI
BLOG/FACEBOOK/TWITTER
also find him on YEZZ! MAGAZINES EDISI FEBRUARI 2011 and MARCH 2013
credit to : abang kpop kesayangan saya (: JAEJONG =)










Thnaks for reading my post (: