Saturday, March 16, 2013

Segmen: Featured Me on Bubbly?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 

Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 


1st time sampai KB with THEM

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Mesti tertanya-tanya siapakah them ? "them" are my abang handsome and kakak comel, acually they are my bff also them was like my sis and bro to me, we have been together being a friend and being close for a long time, kira macam kawan baik-baik sangat lah,them was Ilham and Fatin , saya dengan Ilham was being a best friend since we had attend form1 together and till now, hehe


Pagi tadi dapat called dari aten ajak hang out, okay setuju. mintak izin mak, mak kasi selalu sebab dengan Ilham, btw saya heran macam mana ni 1st time mak saya kasi saya keluar dengan kawan pergi jauh-jauh, Kota bharu okay, jauh tu. sebab biasanya saya kalau keluar nak kena ada kakak ? abang ? atau parent yang teman, and hari ni 1st time datang jejak kaki di KB dengan mereka, fuhh happy sebab my mom bagi lampu hijau=) rasa macam best sangat . sebab dapat lupakan segala anasir-anasir buruk di dalam kepala ini , btw i'm really happy and appreciate it. 


They was awesome , and tadi kami singgah di rumah Atok ilham, omg on that time rasa rindu sangat-sangat dekat my tokwan and tokki , sebab saya dah 2 3 hari tak jumpa tokwan, lamanya .


Okay forget it, rasa best jugak sebab dapat hilangkan kebosanan dengan keluar, tambahan mak memang tak bagi balik KL selagi result tak keluar, arggggh bosangggg. adik rindu papa dengan mama ! and abah. btw saya di terengganu bersama mak saya, and ayah saya kerja di KL, manakala mama and papa adalah parent kedua saya , saya sayang mereka sebab , walaupun saya ni anak angkat, mereka sayang saya bagai menatang minyak yang penuh, termasuk jugak dengan anak-anak mama and papa, dorang semua kalau saya balik KL, memang teruk la dorang kerjakan saya, memang ikut je adik dia ni nak apa, sebab saya anak bongsu pada mama and papa, that why la rindu nak balik kl sangat , rindu dekat abang !, and saya adalah anak tunggal pada mak dan ayah saya. =)


So when i meet my abang handsome and kakak comel rasa best sangat, sebab dorang bukan sekadar kawan bagi saya tapi abang and kakak yang awesome! =) so hari ni sejarah jejak kaki ke kb dengan kawan , nanti bila dapat lesen nak try drive sendiri ke kb. heehe.


#jom tengok gambar sat, tapi awal-awal mintak maaf, sebab amek gambar takde kamera, pakai snap guna handphone saja, agar ada jugak kenangan 1st jejak kaki ke kb dengan bff =)


 tak tahu dekat mana, nampak cantik pakai snap saja =)







destinasi utama , solat ! lepastu baru terjah mcd, sebab lapar, walaupun saya on the morning dah pekena nasi lemak.












benda alah ni sedap, sebab kite ni hantu aiskrim. kekeke 



 air yang berlainan, walaupun bekasnya sama =)



 sila abaikan tangan nyang rapik di belakang tu =) hihi



 the most sporting and awesome people, my lovely bff.



ni lah them tadi, saya sayang mereka berdua, hahaha.
nak kenal my brother ilham , klik sini entry lama.

by the way thanks fatin and ilham for bring me along with you guys hang out, and make today being a history! pecah rekod kot , ahaha
Thanks for reading.