Monday, March 18, 2013

Penat jugak dengan Kursus PSS

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Sekian lama , iaitu beberapa detik meninggal dunia blogging tanpa sebarang berita, hari ni baru terasa penat . Heehe. semalam masa tengah rileks, dapat inbox dari sorang guru and akak rozini yang jaga library sekolah, ajak join Kursus PSS . iaitu Kursus Kepimpinan Pusat Sumber Sekolah .cewah hari ni terasa terharu gitu , sebab saya datang kursus ni bukan sebagai pelajar , tetapi sebagai bekas pelajar . hehe . and tetiba saya rasa bangga sebab tahun ni our school librarian kaum lelaki meningkat dari yang dijangkakan dengan kehadiran form 6 . Tahun lepas in 2012 memang sorang pun tak nampak batang hidung kaum lelaki form 6. just depend on form 5 , dua tiga ketul include me. haha.



Hari ni best sangat , sebab dapat satu ilmu baru tentang pembelajaran dalam bidang sumber, atau kalau tak silap info management gitu, dengan result yang spm yang bakal keluar, bagus jugak sertai kursus ni, at least sambil menyelam sambil minum air, kita dengar apa yang pegawai-pegawai tu share pasal dunia keperpustakwanan , kita dapat tumpang sekaki mengambil maklumat dan input-input penting. 



And hari ni, saya juga hadir bukan sebagai pelajar, tapi sebagai tamu. oh emm gee. segan. hehe. lunch tadi makan bersama pegawai and guru-guru, cewah =) hahaha. by the way thanks to all of SMK Nasiruddin Shah librarian teacher for invite me join this activity. terharu. penat jugak ,duk dalam tu , and teringat zaman dahulu kala.hehehe







Notes : #maaf gambar tak banyak ambek, sebab segan, gambar kat atas ni jugak diambil dari sudut belakang. time pegawai dia tengah bagi info tentang library.
Thanks for reading