Tuesday, March 19, 2013

Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Assalamualaikum...




Nabeel Fikree sedang mencari bloglist untuk bulan Mac dan April iaitu pencarian bermula dari 19 Mac 2013 hingga 11:59 malam 21 Mac 2013 nanti.


Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog NabeelStories.com.
  2. Buat satu entri bertajuk Segmen Nabeel Fikree Mencari Bloglist
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link entry pada ENTRY INI sahaja


Harap segmen ni mendapat sambutan.

Jumlah peserta yang akan di pilih untuk masuk ke dalam bloglist bergantung kepada penyertaan anda.

Aku dan SPM | Hari ni

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Pada mulanya bila manusia dan manusia berbicara tentang result spm . saya dengan megahnya jawab “ errrrm tak kisah mana pun , buat tu buat dah, terima jela dengan redha keputusannya nanti “ tapi ! bila sehari dua ni sebabkan result STPM , telefon rumah jadi mangsa , semalam bersempena result STPM keluar ramai orang call rumah ,hati jadi tak tenang you !


Orang : errrk mizi dapat berapa ya dalam stpm ?
Mak : hah ? mizi spm la. Khamis ni baru taw keputusan.

Semalam di sekolah :
Teacher najibah : mizi result khamis ni, ada 4 hari lagi .


So. As a conclusion ramai gila orang yang caring pasal saya, asyik duk Tanya pasal keputusan saya, dalam fb apatah lagi . penuh orang hantar chat Tanya pasal SPM !!


So kepala dah start buat hal ni , pening dan stress memikir .
. . . . . . . . . . a g a k n y a  a k u  d a p a t  b e r a p a  A  e r k n a n t I ? . . . . . . . . . . .
Pertanyaan ni la yang asyik bermain dalam kepala ni, and hari ni . saya kena buli . dengan :

 cikgu saya : asyik buat saya berdebar je, mizi result terrrr hari khamis ni dokleh drive doh keto . ;P 

Abang pulak : dik result terrr. Kalau awak dapat atas pada 6 abang belanja ticket ke tempat yang awak nak pergi sangat tu , weyh mentang-mentang dah grad and kerja :P

Adik perempuan saya : kalau dapat tinggi aku tak ganggu dah kau layan movie korea.hahaha siap ketawa jahat lagi . sebab dia suka sangat ganggu orang nak tengok movie.

Parent /mamapapa. Mak dan abah : buat tu buat dah terima jela keputusannya nanti , semoga adik dapat apa yang adik nak.
Kakak saya belah abah : tunggu 21 mac ni, kalau nak hadiah.

So memang tertekan jugak bila asyik orang tanya je hati mulai gusar sebab rasa tak yakin je, malas nak target banyak-banyak kang ta dapat hancuss perasaan .
Doakan saya semua .