Sunday, March 24, 2013

Pilu diri Ini

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Yang pernah terlintas dalam isi kepala ini
Menggeluti pasang surut hari-hari
Sembunyikan indahnya dalam hati
Terjatuh sejenak terbangun tubuh ini
Demi sebuah kenangan hidup ini
Langkah yang kian terhapus waktu
Duduki malam-malam kelabu
Basahi hati dengan hujan itu
Hanya hampa semenjak itu
Sekian saja kata-kata rendah
Dalam pilu yang begitu indah


New Header by NABEEL FIKREE

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Firstly thank you for adik nabeel fikree. Di atas header yang comel lagi kiut ni, actually memang nawaitu nak tukar je header kepada header baru, tapi hati masih berbelah bagi terasa berat hati saja nak tukar. Semalam cuba publish header baru, dengan background lama(polka dots) yang saya guna sebelum blog kena masalah yang gambar tak dapat di bukak aritu, tapi hati masih sayangkan header dan background lama , sebab dengan header yang besar gedabak ni lah ramai orang suka saya & ramai orang kutuk saya macam badut. Excuse me ? this is my blog, badut or not. It was me, so tak suka please quickly leave my blog J

So in the future maybe I’ll use my new header.