Monday, April 1, 2013

Pertama Kali

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Assalamualaikum .

Maaf lama sangat meninggalkan dunia blog ni, walaupun just 2 3 hari tak update pun dah rasa macam berbulan tak update. So, hari ni kena tinggal sendirian, sebab kakak saya dah balik Terengganu , 1st dia kena amek BR1M , kedua kerja. sebabkan dia kerja so dia tak leh lelama dekat KL ni. so hari ni, tawar hati nak bergerak ke sogo mall, hati memang sifar bila abah suruh pergi sendiri, dalam hati mahu nangis, tadi after kitorang bekpes, abah terus drive hantar pergi pertama, sebab nak hantar SM/ibu , shopping, so saya dengan abah enjoy our day today. Alhamdulillah balik KL, hati lebih tenang . and sebenarnya banyak sangat saya nak update, cerita memang hot stuff ar, tapi masa tak dekk. balik rumah tak sempat nak sentuh laptop, abah dah ajak keluar, makan la. shopping la, jalan-jalan la. btw i'm really appreciate it dad.


And tadi, pertama kali saya sentuh makanan india , you know what ? Chappati . subhanallah rasa dia tak sedap! k bagi saya lah, rasa dia cool gitu, masin masam semua ada ditambah dengan rempah ratus mat india, and datang KL rasa best sangat sebab dapat mencuba sesuatu yang baru , Alhamdulillah :)

picture taken via blackberry, gadget tak bawak, notes tinggal, datang sini bawak laptop dan kamera, and semalam kakak, treat me a blackberry . =) haha dapat bb baru pulak, yeay yeay. so BB PIN please ?

 budak manja xD



 Dekat pasar ni lah kitorang bekpes, sebab abah nak ajar anak dia berdikari , sedih saya bila saya je yang kira, anak emak dalam menjalani kehidupan, serius, i don't know anythings, trust me!



 comel jugak pemandangan sini.


 mende ni lah saya tak suka, abah order cappati nak kenakan saya letu.






mamak ni, sambil tebar chappati sambil nyanyi, bak kata my sm/ibu . terpercik air liur mamak tu. hakhak,. okbai

HAPPY NEW MONTH ! 1 APRIL, SEMOGA SEGALANYA MENJADI KENANGAN YANG TERINDAH DALAM HIDUPKU.