Tuesday, April 9, 2013

Bila dah lama tak menulis .

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Hai semua . lamanya saya tak berofficial dengan blog ni, mesti kalau ada yang perasan sedetik dua detik ni, saya jarang sangat nak update blog, kalau update pun mesti nak berjiwang Mat Salleh. dengan quotes and poem yang tak sudah-sudah . yes ! i love it. that why saya update jugak kasi isi ruang kosong di blog ini, dari tak terupdate langsung.

Actually , i'm okay . and now i try working hard to get back my self confident in blog writing, bila dah lama tak menulis , tangan mula lain. Dulu idea bukan kemain mencurah-curah tapi sekarang nak menulis tu rajin, idea je tiada, kadang-kadang tu dah berjela-jela taip, lepastu tekan backspace and delete semua meroyan-meroyan, tapi tetap jugak tiap-tiap hari bukak blog. baca blog orang . lepastu jadi pembaca tanpa tinggal jejak.

Insha allah dalam masa terdekat ni, blog ini akan kembali ceria macam dulu, sekarang busy sikit dengan IPT nya, dengan kelas memandunya, dengan tugasan itu dan ini, tapi blog tetap number 1.


Next week on 14 april = jpj test . harap segalanya berjalan lancar dan saya boleh kembali tenangkan diri dan perasaan dan luangkan masa dengan blog macam dulu-dulu =)

Okbai sekian . selamat pagi. 1.03 am. =)

xoxo :carl