Friday, April 12, 2013

I'll miss them | institut memandu

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam jumaat semua .

What month is now ? dah masuk april kan . Subhanallah cepatnya masa berlalu . Who i will miss ? Institut memandu . selama 4 bulan saya duk bertapa di Institusi memandu , macam kalau buah nangka tu dah masak/ lebu agaknya . hahaha. so on 14 ada jpj test for motorsikal and 15 jpj test for car . Omg .

Rasa tak puas lagi dekat institut memandu , sebab kenal ramai ilewww orang dekat sana . yang annoying nak mampus, yang baik nak hidup , yang suki buli orang, yang suka kenakan orang semua ada . Hari tu dekat KL pun saya balik semata-mata nak hadap kelas memandu ni lah. Serius makin lama, makin best di kelas memandu , especially time belajar motor ramai-ramai, lepastu bila orang jatuh titi pakat gelak ramai-ramai, bukan gelak mengejek tapi gelak lucu .


Kalau bab kereta pulak, i'm not sure . eh adakah saya akan bawak manual lepas ni ? hahaha. tiba-tiba rasa syokkk bak hangg bawak manual, biasanya reti sentuh auto je,terasa lebih konfiden bawak manual lepas belajar ni, sebab dapat agak klas semua, kalau auto just break and minyak. so that why if you want to know i bawak crv tu kadang-kadang tersengguk-sengguk .

Siapa yang akan kurindui ? kereta produa kancil TAM 2054 . lepastu of course cikgu zaini , kalau bab people, semua orang dekat sini baik-baik and if you want to know i got a lot of a new friends that not sama age with me, pramugara . cikgu . pelajar ipt . I will miss you abang sam, cikgu kamal , kak zati, madihah , alisa , din ,and banyak lagi lah . ramai gilosss . and cikgu-cikgu muda yang suka bakoooor saya time tengah drive, btw korang semua tersangat lah awesome, ni baru dengan kelas memandu, kalau blogger event mesti best kan ?


BTW thanks for UMMI &AYAH serta ABAH for support my driving license . because of Ummi saya dapat kenal apa erti persahabatan sejati, serius. masa dekat institut kereta saya mamfussss/mati kawan-kawan tolong saya. serius . life is about making a lot of friend . like mama and mok kata , " adik awak kalau pergi mana-mana kami tak runsing sebab awak jenis friendly . and kalau hitung lah kan since jan to april i got 20 above friend . wow =)


 pemandu berhemah . okbai sekian =)


 TAM 2054 i'll miss you ater this.



how about this ?
#maaf semua muka chubby ileww ileww. cuti kerja makan makan makan dan makan .

Thanks for reading.