Saturday, April 20, 2013

Ingin Menang iPad, iPad Mini Dan Hadiah Tunai ? jom sertai sekarang .

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Dengan kadar kerajinan di hati  nak buat entry pasal satu contest ni yang mana di bawah naungan pihak Weeclicks . This contest just only simple . so you guys lets join this contest. hadiah pun lumayan . siapa kan sanggup bagi kite ipad free ? so meh join semua , mana tau ada rezeki ke ? boleh menang . kan ? ingat ya semua , " tuah ayam nampak dikaki , tuah manusia siapa yang tahu? " .


contestmalaylatestwithterms

For English Version, please click here: http://weeclicks.com.my/?p=1199

caranya amat mudah sekali , kalau carl boleh join anda semua pasti lagi boleh ! jika kau fikir kau boleh kau boleh melakukan . blablablabla. okay follow the rules dekat bawah ni ya =)


Hadiah seperti iPad with retina display, iPad Mini dan hadiah tunai menanti anda!
Amatlah mudah untuk menang. Anda hanya perlu ikuti langkah-langkah tersebut:
Langkah 1: Daftarkan diri di weeclicks.com.my. Klik butang “Sign Up” yang berada di atas. 
Langkah 2: Pergi layarilah fan page kami di facebook.com/weeclicks dan “Like” fan page kami. 
Langkah 3: Habiskan ayat ini: Saya suka berkongsi di Internet kerana…………(tulis apa yang anda suka, tidak had nombor perkataan. )
Langkah 4: Emelkan ayat kamu ke win(at)weeclicks.com.my
sekian !
xoxo : carl

BEN ASHAARI dan WEECLICKS

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


BEN ASHAARI

Tengah berfacebook, terbaca satu post tentang segmen khas BEN ASHAARI. Terus tergerak hati nak join, saya dah join so guys let join this segmen too. =)
Nak join ? klik barner dekat atas ni.


the question ? KENAPAKAH ANDA NAK MENJANA PENDAPATAN MELALUI INTERNET INI ?

Agar hobi berblog atau menulis tidak hanya sekadar menulis malahan mendapat manfaat . dan hasil yang diperolehi sedikit sebanyak dapat meningkatkan lagi semangat untuk menulis. sekian =)



sekian ! xoxo carl

Random Post !

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Since started my holiday, after my last day spm. I keep always though about spending my holiday with eat eat and eat . And now i was kinda like a "bulat " patrick dalam citer spongebob, looks like balloon. and tonight i had ate "satay ! " totally daebak. Speechless ! eat by myself berpucuk-pucuk. then kira lidi . uwaaaaa daebak pong daebak la, totally kau memang sedap lah satay. tapi aku bila jumpa kau lupa diri . habis hilang nafsu diet aku .bhaaaaha.




sekian ! xoxo : abel.