Wednesday, April 24, 2013

Wordless Wednesday | study time

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


Let bygone be bygone , kini bila dah nak masuk belajar rasa macam " eh dah besar aku, aku dah nak masuk 18 dah " . tak lama lagi nak kerja dah, leapstu eh nak kahwin dah . omg ayat . hihi . ok i just kidding .

Bulan 5  register belajar , and belajar 2 bulan, bulan julai nanti ada exam , time tu exam semester 1 kot tak silap madam siti noorizan ismail cakap , so i need fokus to my coming study .

#kepada kawan yang batch sama seperti saya 95 , jom kejar cita-cita kita :)


# have a happy dah all =)