Thursday, May 23, 2013

Friendship never End

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Once we have been called as sahabat , it mean selamanya kami sahabat . Begitu lah kami , i mean my friend and i , dalam persahabatan ada gaduh , ada gembira, ada duka , ada sedih , ada senyum tawa bagai . Hari ni , kami saya dan beberapa lagi kawan berkumpul di rumah Nur Fatin Haji Mohd , majlis solat hajat sempena Fatin akan menyambung pelajarannya ke Universiti kelak , Tahniah Aten . belajar rajin-rajin darling , kau lah kawan baik aku dunia akhirat =)

Actually weols planning sejak semalam lagi, mula-mula plan lepas balik sekolah nak terus gerak ke rumah aten, and memandang kami yang bergelar PRA U ni , balik sekolah pukul 1.30 , so bajet pergi rumah aten pukul 2 gitu . And mulanya saya ingatkan si Athirah direct go there , sebab dia drive and bawak kawan-kawan ke sana, rupanya tak dorang sampai sekali dengan saya dalam pukul 2 lebih gitu . Yang bagusnya kesian adik saya , saya paksa dia keluar kelas 1.30 patutnya dia 2..05 baru balik , so tadi kira ponteng last minute , sebab last subject dia bersama dengan ETA , since dia tak berapa minat dengan abang salleh dia rela korbankan masa dengan abang leh demi nak ke rumah kak Fatin kesayangan dia ,

So, tadi ke rumah pikah dulu and tunggu pikah siap . and sampai kat rumah aten , disambut mesra oleh uncle Mat , or cikgu mat . And sementara weols makan weols semua tunggu semua kawan-kawan sampai dulu, and last tu cikgu Yus sampai , aka fatin mother in law. I just noticed something there .


So just let the picture talked =) ni team girls okay , saya dengan ilham je laki , tapi tak sempat nak snap dengan ilham . and team lelaki dah balik dah sebab dorang datang awal , balik sekolah terus datang =)


 The girls of the day =)


 Kaiyisah and Ahza =) motif tangan icah tak tahu .


 Fatin cek , athirah , umi , and ewa . model pisang =)  btw this situation make me laugh, umi jumpa pisang belakang pintu . hahaha


 amekaw pakat makan pisang dah la =)


 Icah , ayunya kau . macam nak naik pelamin , wakaka =)


 Umi , aten and suha
p/s: umi mak mizi perasan ingatkan umi pakai topi , haha rupanya lampu =)


 ratu pisang dimenangi oleh athirah =)


 dari bawah =)


 saya nak jugak , tapi dengan si icah . hahaha muka dia memang lucu habes xD


 Friend never end =)


 adik dengan kak icah dia , 


menantu dan mertua . =)

Thanks for reading =)