Monday, May 27, 2013

BBQ Perpisahan

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته


This is about yesterday . One day before , aten call ajak keluar as she promise with me before , sebelum dia pergi belajar . So , pagi kelmarin , ilham datang amek saya dalam pukul 10 lebih gitu sebelum amek aten . So lepastu kitorang pergi sekolah dulu , sebab luqman tunggu dengan dia punya kereta , so semalam pergi bandar tu dua buah kereta , crv si ilham dan myvi si luqman . kira macam konvoi . okay la , actually i write this entry with a lot of tears drop , i'm gonna miss Ilham . my sweet bestfriend and fatin my pendengar setia .


Lepas amek aten , terus ke singgah kedai makan jap , teman si ilham bekpes . Kami in da morning 4 orang , saya ilham aten dan si luqman . huh :P so lepastu teman aten shopping dekat pantai timur mall kejap, and dalam tengah jalan-jalan i sempat grab dua cover for my blackberry and for my nokia . And something bad happen to me , masa tengah jalan-jalan tu . I meet unshould meet people , rasa geram and tetiba berpeluh-peluh . okbai let it be my secret .


And lepastu teman aten beli baju and cuci gambar , sebab dia daftar uitm 2 june ni . omg nampaknya saya akan ditinggalkan , terus feeling. so lepas settled semua tu kitorang pergi amek luqman pulak dekat rumah dia, sebab dia balik hantar kereta dulu , sebab weols nak ke pantai bukit keluang , amek my little bambam ada kelas di MRSM KOTA PUTRA , so sebab abang ilham ni sangat sporting dia okay je pergi amek adik dekat mrsm .and ilham ajak kami , saya fatin and adik join bbq dia and kawan2 .lepastu kami singgah ke masjid untuk solat zohor , masjid kampung limbungan kalau tak silap . hehe lepastu singgah pantai bukit keluang kejap ,feeling ombak ghindu sambil beli makanan . then gerak ke pantai air tawar , sebab planning bbq dekat air tawar , serius cakap saya pura-pura happy sebab dalam hati saya menangis . siapa nak ajak saya keluar lepas ni ? and bila saya dapat kereta nanti siapa saya nak bawak keluar ? uhh sedih.


Ilham is different from others , dia nampak rockers tapi mempunyai hati yang cukup penyayang , dia suka budak kecik taw . and saya sayang dia sebab saya tahu dia tak pernah kecewakan saya . okbai dia kawan saya sejak tingkatan 1 sampai sekarang and harap sampai kami dah kawen pun kami akan still berhubung , dia umur 23 24 nanti da plan kawen :P saya akan menyusul bila umur 25 . omg (mencelah sebab sekarang musim makan gulai )heehee


By the way i am really sad because i will loose my friend , and i'm happy because they going to continue their ambition . Aten ilham  ketahuilah saya amat menyayngi anda berdua , kalian umpama kakak dan abang saya .

So , saya anggapkan sesi berbbq dengan kawan-kawan ni , adalah hari terakhir kami bersama . sebab semua akan ke poli , ke uitm dan termasuk diri ini sendiri , tapi saya nak kekal di tingkatan 6. saya tak boleh jauh dengan mak , kalau dapat u area kl memang pergi sebab abah ada dekat sana , ni jauh dari sangkaan . so just stay with form 6 :)


camwhore haruslah wajib =)


dah start bakar ayam, tapi i lari jauh2 . i taakut api hahaha


adik dengan kak fatin dia .


the orange one i grab masa tengah jalan teman fatin dalam pantai timur.



semuanya hangit pada permulaannya =P


We will miss you fatin .


I love them !! so much


ayam oh ayam


my sweet bestfriend forever .


them =)






sempat lagi bagi kucing makan , oh peliss minat kucing betulllll.





Thanks for reading .