Wednesday, July 3, 2013

Wordless Wednesday | adakah ini rindu ?

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Totally this is my random post , tak suka , sila pangkah awal-awal :)

Start missing someone . . . .  that was ?


  • my fiancee to be who now was in shah alam :D i hope you're in a well condition , can't wait for this ramadhan , for having iftar together . study elok-elok :)
  • my dad especially. yeah abah , i am missing you so much ! . so sorry because a long time i did not back to selangor , sorry abah i really busy here with my study . if i have a break i will be there :) adik sayang abah .
  • my mama also papa . mama i know you will read this , adik rindu mama sangat2 trust me . I'm so sorry a long time did not give a call or skype , busy oh busy . nak jadi pelajar cemerlang konnnnn .
  • my sibling , yeah abang long , angah and farhan adik rindu kalian sangat2, ada masa nanti kita kumpul adik beradik eh .and kakak kesayangan saya ,  my lovely counselor or the owner of penglipur lara . adik rindu kakak sangat-sangat . 


since dah deactived facebook , twitter also instagram , saya hanya posting apa-apa dekat blog saja . and rasa macam sunyi je , tapi nasib ada blog . kawan blog tersangatlah sporting dan bagi saya pemikiran sahabat blogger lebih matang :)

rindu nak main facebook tapi banyak keburukan dari kebaikan ,rasa trauma giler dah dengan semua tu. sebab kadang-kadang  dekat fb kita mention orang lain orang lain terasa , lepastu update quotes dalam bahasa orang putih , orang salah faham sedangkan dia senak bin sengal tak faham maksud , lepastu nak marah orang . dekat twitter pun sama , update lebih-lebih kang orang kutuk pulak , dengki tak habis :P  instagram ? bila fikir balik , tak rugi pun kalau tak aktifkan instagram .HAHA tapi blog ? i kendaiiii kalau blog takde , dah start sayang dengan sahabat-sahabat blogger , mia liana . namee roslan . mak dara . pak cek biola . nabeel fikree (nak tahu link blog just google nama yang saya mentionkan) and banyak lagi dalam proses pengenalan .heeehe . jangan segan-segan komen perkenalkan diri eh :)

thanks for reading . :)