Wednesday, July 10, 2013

My 1st SAHUR 2013

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Hello everybody selamat pagi , selamat berpuasa ya .

Yeah this morning i woke up at 4 am , terbangun sebab time tu hujan . Actually i am really afraid of the rain and thunder , because it really scared me . Time pukul 4 tu , jam loceng tepi katil pun dah ringing non stop , rasa nak amek baling kat dinding je , tapi bila fikir itu hadiah dari kakak , tak jadi nak baling . hahaha .


Terus panggil mak lepas tersedar tu , takut mak tak bangun lagi , rupanya dia dah bangun dah . and lepastu saya terlena balik , then mak kejut balik dalam pukul 4.30 gitu . heeehe . and a very thank you for my lovely mom , for cooked a lot of food this morning :)

And now tengah layan tv1 cerita , cinta kau dan aku . and blog walking to other blogs .

Selamat menunaikan ibadah puasa semua .