Sunday, August 11, 2013

Solemnization Noraini & Roshairi (PART 2)

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Hai semua , salam keempat lebaran ya buat semua . hari ni saya akan sambung entri SOLEMNIZATION NORAINI & ROSHAIRI dari part 1 (klik) , sepatutnya entri ni diupdate semalam , ditambah penat yang terlampau saya tundakan kepada hari ini . Alhamdulillah , selesai majlis akad nikah pada malamnya , kelmarin/semalam adalah majlis di rumah pengantin perempuan iaitu kaknor , aka kakak angkat saya .


For this entry i don't want spend a lot of word , so i just wanna post the picture , and let the picture talks ? is it can ? :) haha

 mak andam ( hihi tak tahu nama) tengah siapkan kakak :)


 Senyum ikhlas dok ni kakak ? haha . congratulations ! :)


 The pelamin :) aha tak sompek den nak bergamba atas pelamin ni .


 kaler baju kakak really make me happy ! ceria gitu :)





 amboi malu-malu pulak dah . hihi 


 wajib kena ada sekeping , ::)


my mak dengan kakak :)


 Omg ! inilah abang ipar den . haha segan-segan den pi salam dengan abang ipar den . haha


 yeay ! abang fokus pada kamera saya hahaha


 sama-sama handsome duorang ni . hihi puji sikit , ne taw dapat hadiah ke ekeke =D


 Sambut menantu ya , ni ayah kakak(paksu) .


 Flash tak menyala time ni , but still get captured the picture =)


 Selamat pengantin baru kakak dinda and abang kanda ,  hahaha . be happy ! semoga bahagia ke anak cucu . amin =)








 tetamu on that day , alhamdulillah everythings happen like plan =)


 sempat grab gambar parent abang . abang muka sebijik iras-iras ayah dia :) hehe


 selamat pengantin baru yo =)


 finally pandang jugak kamera saya ya =)haha



Saya tinggal majlis tu semasa pengantin tengah makan , sebab mak busy ada tamu datang rumah . hihi . apapun tahniah buat kakak angkat saya noraini serta abang kanda roshairi , hahaha. semoga bahagia ke anak cucu. amin ,.

p/s: setelah lima nam kali pilih gambar baru terupdate blog ni hehe banyak menau gambarnya . btw i am so happy jadi photographer kakak , walaupun dah ada photographer khas kat situ hahahaa.

Thanks for reading !