Wednesday, August 14, 2013

Bakal Peguam !

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Cewah . title bukan kemain . over je tu . haha sekarang ni kite tengah nak habiskan satu buku PERLEMBAGAAN PERSEKUTUAN , kite nak jadi peguam macam kakak kite BALQIS RAZAK (klik) . terasa satu cabaran pulak. Yeah ! kite amek kelas sejarah , memang nawaitu utama nak amek law nanti , aritu kita niat nak buat law dengan spm je , tapi sepepu kite yang dekat kedah suggest masuk form6 , buat law dengan STPM , inshaallah . akan ku teruskan cita-citaku .

Thanks to kak balqis sebab selalu support adik awak ni . semangat iols tahu .

 semangat weh . =D


Ada muka nak jadi lawyer ke eh ? oh perasannya aku . ahhahaa . walau apapun aku harus tamatkan pelajaran aku dulu . STPM lepastu IJAZAH dan seterusnya .

p/s: follow ye blog balqis razak tu , dia newbie . =D under wordpress .

Thanks for reading !