Thursday, August 15, 2013

Elergik !

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Memandangkan today was called as raya 6 in besut , pagi tadi my family berpesta satay la . mak buat nasi impit , aunt buat kuah kacang , and cousin buat satay , and yang muda mudi bakar satay .

Actually this entry is not established with picture , sebab mood takdak lagi .

Pagi tadi , kemain i melantak satay . fuhh dasyat .
And dalam pukul 10 gitu , saya pun terdetik nak makan satay dengan kuah kacang serta nasi impit . tapi selang beberapa jam , i was like dizzy. pening tahap infinity .


Then masa beraya dekat rumah jiran , i ajak mak balik cepat . sebab dah tak tahan . i think lah , i was alergic with the kuah kacang maybe , kan blood pressure i tak stabil sekarang . uwaaaa

Lepastu cepat-cepat bukak perti amek cadbury sebab dengan coklat saja , i boleh tenangkan kepala yang tengah sakit . tak mahu dah amik ubat-ubat farmasi hahha

harap-harap cepat sembuh la pening ni , malam ni nak ke satu majlis . aduyai .