Friday, August 16, 2013

Picnic Time !

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

I don't know how to start this writing . but a few days ago on wednesday , i went to Bukit Keluang Beach with my second family . Actually on this time there are a lot of people at my house , after get a text message from my abang  dorang nak picnic , i pun terus mintak izin dengan puan ibu . Memandangkan aktiviti ni dengan mama ratna , mak pun izinkan . Wakaka apa lagi , bersorak sakan lol . terus meninggalkan tamu yang ada dirumah . ngeh3 . yela mana tak happynya , time abang kakak balik kampung ni la nak bergembira, kalau masing-masing dah balik nogori memang takde peluang nak kumpul semua =)


So , dengan kadar yang segera saya siapkan diri , terus usung KHJ atau KimHyunJoong(DSLR) saya , saya namakan ia kim hyun joong sebab , saya sayang ! haha . terus berputar-putar di Demong beach resort menunggu kedatangan keluarga . hahaa

So far so good , everything happen like planned . So ? let the picture berbicara :)

 abang ngah , dia and me :)


 selamat menjamu selera ya semua =)


 dhia and her ayah =)


 abang long family , ada sorang lagi anak lelaki abang long =) izzue .


 this picture was bit funny , saya tengok abang ngah dengan kakak dah macam mak jemah dah . wakaka


 menu selera kampung , hancus dietku . wakaka seminggu saya tak makan nasi , and pada hari ni demi mama saya sentuh jugak sedikit nasi . hahaha





 with mama ratna , bonda kesayangan saya jugak ni =)


 kak ngah susah sekali nak bergambar , ni pun ciloks masa dia tengah makan dengan abang ngah =)


 he smile to me , aw aw . afiq was really ohsem !



 ada lesung pipi lah , hahaha


 apasal muka awak gangster sangat izzue ? 


 kakak and dhia berpemandangankan bukit keluang . PENGLIPUR LARA  (klik)


 this is aina . =) anak buah yang paling okay dengan saya . hahaha


 darwisya atau kak icha . hehehe


 adik siti was like babysitter , layan kerenah anakk-anak buah =)


ni afiq , aiman abang dia tengah tidur dalam kete . haha


 the bapak-bapak sedang menjadi babysitter anak-anak dalam air wakaka .


 ketam weyh , kemain saya duk kejar ketam ni nak snap gambar . haha


 kakak , mama and kak ngah =)


 kak nora =) ibu aina . hehehe


 sms dengan pakwe letuwww aw aw =)


 sesi masuk dalam pasir , wakaka mula-mula cool gila sorang-sorang muka .


 afiq dah terlolong dah nak keluar , tapi papa dia tak endah . hahahaha


 aina dan afiq


 icha jugak la yang cool , haha


 yang hujung tu kakak , anak abang long .


 alahai kite pun nak jugak , hikhik


 the corals .



Thanks for reading , i am really enjoy this moment with my sibling . although this raya tak balik kl , i am so happy sebab dapat beraya dengan my second family .

Alhamdulillah , aku bersyukur kerana dikurniakan keluarga besar =)