Saturday, August 17, 2013

Beraya ke rumah BLOGGER !

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

Salam ke 10 lebaran ya . hehehe . apa khabar semua ? hari ni kiteee kan beraya dekat rumah blogger taw , cuba teka siapakah beliau ? heng heng heng .

Tadi , saya keluar lah teman puan ibu ke kedai optometrist untuk test kaca mata baru , serta shopping dekat bandar Jerteh , lepastu ajak puan ibu masuk pasaraya econjaya kejap beli baju sekolah , sebab baju yang lama tu , agak besar . wakaka macam lah ko ni kecik ye carl lesmana hoi . haha

Balik je rumah , terus amek handphone dalam beg puan ibu , sebab masa tengah ukur baju tu , saya letak handphone and everything in mom handbag . cek - cek ada 8 bbm . ada 1 whatsapp dari blogger itu. 2 miskol dari puan ibu dan blogger tersebut , serta satu mesej lagi dari blogger sorang lagi . wakaka suspen giloss .

Blogger tersebut adalah mama saya ! Puan White Cappucino serta anakandanya Miss A . wakaka ,

Actually agak terkejut sebab time tu baru je sampai rumah dalam pukul 1 gitu . then tengok whatsapp dari mama , then terus call back mama . oh ghupeeenya mama buat spaghetti kegemaran kite , YA ALLAH macam tahu-tahu je , actually baru je semalam duk plan dengan adik nak ke secret recipe , nak cari bolognese spaghetti , arghhh cancel pergi sr , hahaha . mama buat lagi sedap lah . wakaka


Okay lah , let picture bercerita ya =D

 Anak dengan mak sama-sama berkaca mata ya =) ngeh3 .



 over kau senyum tu wahai carl lesmana , senyum sebab tengah ketawa , sebab bergambar lepas habis makan spaghetti tu , sedangkan masa belum makan lupa nak amek . hikhik =)



 mama , kak ya aka amira syuhada dan carl lesmana , ngeh3



 aw love this picture xD


 OK lah nak letak jugak , walaupun dah siap makan . bukti taw , saya makan spaghetti . hikhik



 bersama dua adik , adik rina miss A  and si wahida .


 bekas kuih mama shantekk gitu , gold giteww . hehe .


 i found one of maBEles kuih raya , sedap . coklat cornflakes ke apa ntah nama dia .


sebelum balik , mohon kita bergambar dengan mama kite dulu ya .

SELAMAT HARI RAYA =D
mama & family : tahun depan jemput lagi ya , hehehe

Thanks for reading .